Zakelijke bijeenkomsten

Het theehuis is ook geschikt voor een bedrijfspresentatie, vergadering of bedrijfsfeest.

Een zakelijke bijeenkomst organiseren?

Het theehuis is ook geschikt voor een bedrijfspresentatie, vergadering of bedrijfsfeest. Gemoedelijke, informele ontvangst van uw gasten en een sfeervolle, landelijke locatie. De bereikbaarheid vanaf de A1 is goed en er is een ruime parkeerplaats op eigen terrein. Het theehuis is prive voor uw gezelschap, er zijn geen andere gasten.

  • Vergadering in carré opstelling: max. 20 personen.
  • Theateropstelling: 40 personen.

Ook de verzorging van de koffie/ thee met iets lekkers, de lunch (met soep en streekproducten) of het diner kunnen geregeld worden. Laat ons uw wensen weten, dan wordt er een offerte op maat gemaakt. Vanaf € 15,- p.p. zijn er al dagdeel arrangementen mogelijk.

Logeren? In het pension zijn 10 tweepersoonskamers, dus u kunt blijven slapen. klik hier voor meer informatie over logeren. 

Even de benen strekken tussendoor?

De Hoestinkhof is een startpunt in het Wandelroutenetwerk Twente. Er is dus keuze uit 4 bewegwijzerde wandelingen met verschillende lengtes vanaf 3,3 km. En daarna met een frisse neus weer verder.

Teambuilding door (buiten)activiteiten?

Henk Hoek van Ultimate Trainingen heeft ruime ervaring met het begeleiden van het teambuildingsproces en de kracht van samenwerken. Zie de website van Henk Hoek, Ultimate Trainingen. Ook voor actieve buiten/spelonderdelen bent u bij hem op het juiste adres. Of kijk hier wat er nog meer te doen is in de omgeving. Andere ideeën? neemt u contact met ons op, we denken graag met u mee.

Neem voor vragen contact met ons op

vergadering in theehuis hoestinkhof

Contact informatie:

De Hoestinkhof
Groepsaccommodatie,
B&B en Engels theehuis

Stationsweg 22A
7475 NN – Markelo (Hof van Twente)

Tel: 0547 361812
Email: info@hoestinkhof.nl