Bed & Breakfast

Ruime nieuwe kamers op historische grond.

Bed & Breakfast Het Bakhuis

Gerealiseerd in 2017; 3 nieuwe kamers met alle moderne gemakken voorzien, maar de rust en sfeer van weleer.

Er even tussenuit: gemoedelijk verblijven in een ruime kamer met TV, inloopdouche- toilet, kluisje, comfortabele bedden van 2,10m. Landelijke sfeer met eiken gebinten , maar van deze tijd door kunstige details. Gemak van een espressomachine en Quooker-kraan in het halletje, voor gratis koffie en thee. Mini bar met drankjes ( tegen betaling ). Het ontbijt met eigen gemaakte jam en zelfgebakken brood wordt in het theehuis geserveerd of desgewenst op de kamer.

Heerlijk een paar dagen weg. Ontdek Markelo met haar vijf heuvelen of Diepenheim met de zes kastelen en ook de Sallandse Heuvelrug is niet ver weg. Slecht weer? Bezoek dan een van de vele musea, over kunst/historie, kristal/zout of het brandweermuseum.

Prijzen kunt u vinden door hier te klikken

groepsaccommodatie hoestinkhof in voormalige boerderij

Kamers in de boerderij

Er zijn ook 10 tweepersoonskamers in het achterhuis van de boerderij, deze worden veel verhuurd aan groepen. Als er geen groep is dan worden deze kamers ook verhuurd als Bed and Breakfast.

Op de begane grond bevinden zich vijf kamers, met allen een eigen douche en toilet. Op de eerste verdieping zijn twee kamers met eigen douche en toilet op de kamer, één kamer met douche en toilet privé naast de kamer en tot slot twee (familie)kamers welke samen douche en toilet delen op de gang. De meeste kamers hebben twee eenpersoonsbedden en twee kamers hebben een tweepersoonsbed.

In de huiskamer kunt u verblijven om in alle rust een boek te lezen of om, onder het genot van gratis koffie of thee, tv te kijken. Tevens is er de mogelijkheid een drankje te nemen uit de koelkast.

Het wandelroutenetwerk en het fietsknooppuntensysteem zijn volop in Twente uitgezet en eenvoudig vanaf de Hoestinkhof te beginnen. De Hoestinkhof is een startpunt in het Wandelroutenetwerk Twente. Er is dus keuze uit 4 bewegwijzerde wandelingen met verschillende lengtes vanaf 3,3 km. Even wandelen? In de kruidentuin en rozentuin is een expositie van keramiek objecten gemaakt door Carla Schrieken uit Goor en Jos Pol uit Delden. Even slenteren door de tuin en wie weet ziet u nog iets inspirerends staan. Ook is er een wandelroute van 7km (1,5 uur) naar de Kattenberg en de Schipbeek, Markelo is prachtig, kom en ontdek het zelf.

tips voor dagjes uit in de omgeving of leuke bezienswaardigheden. klik hier.

Nieuw** arrangementen, klik hier voor meer informatie

Voor meer informatie of een boekingsaanvraag kunt u ook onderstaand formulier gebruiken.

Contact informatie:

De Hoestinkhof
Groepsaccommodatie,
B&B en Engels theehuis

Stationsweg 22A
7475 NN – Markelo (Hof van Twente)

Tel: 0547 361812
Email: info@hoestinkhof.nl