Engels Theehuis

Geniet van een High tea, een feest en gewoon van de gezelligheid

Het Theehuis

Twentse stijl met een Engels tintje. Ook het licht glooiende landschap doet denken aan Zuid-Engeland. Home made en vers, zoet maar ook hartig. Thee ….maar ook koffie – fris – wijn – bier. Het speerpunt is de Hightea, maar er is van alles mogelijk. Het assortiment ‘echte thee’ is zeer uitgebreid, meer dan 60 theesoorten. U kunt er terecht voor een High tea, een Afternoon tea of een naar eigen idee vormgegeven Farmhouse tea (zie theekaart). Maar lunchen of koffie met gebak, dat kan ook. reservereer een tafel

Feesten – groepen

Het theehuis is ook geschikt voor het vieren van een feestje met een Highteabuffet of een hapje en een drankje (zie feesten). In de zomermaanden is het extra genieten in de schaduw van de oude eiken op het landelijke terras met uitzicht over de glooiende akkers. Het theehuis staat voor sfeer en kwaliteit. Tot rust komen onder het genot van een potje ‘echte’ thee of koffie, maar wijn-fris-bier enz. is er natuurlijk ook. Noem ons uw wensen en we gaan graag met u in gesprek voor een passende invulling. Zodat u een persoonlijk feest heeft op een landelijke locatie die goed bereikbaar is en met voldoende parkeerplaats. Voor elk budget.

Wandelen- activiteiten

Even wandelen? De Hoestinkhof is een startpunt in het Wandelroutenetwerk Twente. Er is dus keuze uit 5 bewegwijzerde wandelingen met verschillende lengtes vanaf 3,3 km. Ook is er een wandelroute van 7 km (1,5 uur) naar de Kattenberg en de Schipbeek, gratis af te halen in het theehuis. Markelo is prachtig, kom en ontdek het zelf. In de kruidentuin en rozentuin is een expositie van keramiek objecten gemaakt door Carla Schrieken uit Goor en Jos Pol uit Delden. Even slenteren door de tuin en wie weet ziet u nog inspirerende kunst staan.

Dagje uit

Wat dacht u van Solex rijden, drone workshop of iets creatiefs maken in combinatie met uw bezoek aan het theehuis. Er zijn arrangementen beschikbaar. Kijk voor meer ideeën voor een dagje uit in de omgeving op deze pagina.  Of reserveer een van de arrangementen. Wilt u het net even anders? Dat kan, laat ons uw wensen weten. We denken graag met u mee.

de-hoestinkhof-engels-theehuis-markelo-MVDK_20150630_0253

Openingstijden

Vakantie sluiting 2018-2019 : 27 december tm 17 januari 2019. Vrijdag 18 januari zijn we weer open.

  • Het hele jaar* is het theehuis geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 12.00 tot 18.00 uur.
  • In de maanden juni t/m augustus is het theehuis ook op donderdag geopend van 12.00 tot 18.00 uur, naast de vrijdag, zaterdag en zondag.
  • Voor groepen – feesten ook ’s avonds of op andere dagen mogelijk. Uitsluitend op reservering.

*Klik hier voor een volledig overzicht van de openingstijden tijdens de feestdagen enz.

Reserveer een tafel

Contact informatie:

De Hoestinkhof
Groepsaccommodatie,
B&B en Engels theehuis

Stationsweg 22A
7475 NN – Markelo (Hof van Twente)

Tel: 0547 361812
Email: info@hoestinkhof.nl