Vergaderen in landelijke rust en gemoedelijke sfeer

Meerdaagse bijeenkomst geheel verzorgd met lunch en avondmaaltijd of zelf voorzienend als onderdeel van de teambuilding.

Meerdaagse bijeenkomst, alle 10 kamers voor u.

Landelijke rust en gemoedelijke sfeer; Prima omgeving voor uw vergadering. Alle 10 kamers tot uw beschikking en de huiskamer om te vergaderen. Geheel verzorgd met lunch en avondmaaltijd of zelf voorzienend als onderdeel van de teambuilding. Uw wensen horen we graag, om er samen een succesvolle samenkomst van te maken.
In de huiskamer kunt u bijeenkomen, privé onder elkaar nieuwe plannen maken. U kunt ook een dag of dagdeel het theehuis erbij huren.

Naar aanleiding van uw wensen wordt er een geheel vrijblijvende offerte gemaakt. Stuur uw wensen per email of bel ons.

groepsaccommodatie hoestinkhof

Beeldentuin

Even wandelen? In de kruidentuin en rozentuin is een expositie van keramiek objecten gemaakt door Carla Schrieken uit Goor en Jos Pol uit Delden. Even slenteren door de tuin en wie weet ziet u nog iets inspirerends staan. Ook is er een wandelroute van 7km (1,5 uur) naar de Kattenberg en de Schipbeek, gratis af te halen in het theehuis. De Hoestinkhof is ook een startpunt in het Wandelroutenetwerk Twente. Er is dus keuze uit 4 bewegwijzerde wandelingen met verschillende lengtes vanaf 3,3 km. Markelo is prachtig, kom en ontdek het zelf.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Contact informatie:

De Hoestinkhof
Groepsaccommodatie,
B&B en Engels theehuis

Stationsweg 22A
7475 NN – Markelo (Hof van Twente)

Tel: 0547 361812
Email: info@hoestinkhof.nl