Trouwen op de Hoestinkhof

Say Yes, I do. Ook buiten in de theetuin.

Trouwen, de gemeentelijke huwelijksvoltrekking bij De Hoestinkhof.

Ja, dat kan. In de gemeente Hof van Twente is het mogelijk dat de ambtenaar van de burgerlijke stand naar ons toe komt om het burgerlijk huwelijk te voltrekken. U hoeft dan dus niet meer naar het gemeentehuis toe te gaan. Het feest kan gelijk beginnen. Binnen in het theehuis of Buiten in de theetuin, het kan!

Informeel en het gehele theehuis tot uw beschikking

De ceremonie, maar ook receptie, diner of dansfeest. We kunnen het geheel naar uw wens uitvoeren. Nadat we uw wensen hebben besproken, maken we een offerte op maat. klik hier voor een impressie van de mogelijkheden. Bijv Sharing menu of buffet.

Dat biedt vele voordelen!

  • U hoeft zich niet meer te haasten om op tijd bij het gemeentehuis te arriveren, de ambtenaar komt immers naar u toe.
  • De sfeer van de ceremonie is informeel. Uw gasten genieten nog van de tea bijvoorbeeld, terwijl u zich gereed maakt. Er zijn meer mogelijkheden om het helemaal naar uw wens te laten verlopen. Makkelijker de combinatie maken met de verdere feestelijkheden die het theehuis u kan bieden. Bijvoorbeeld Receptie met hapje en drankje, Koud- Warm buffet, High tea, Bruidstaart enz. Klik hier voor feestinformatie.
  • Het landelijke uitzicht over de glooiende akkers. Zowel vanuit het theehuis zelf als op het terras onder de oude eiken, kijkt u uit over de essen van Stokkum. U kunt dus ook buiten trouwen bij mooi weer.
  • De tuin kan ook als decor dienen voor de foto’s. De vele sfeervolle hoekjes van de tuin en de oude boerderij op de achtergrond en dat allemaal dichtbij, er gaat geen reistijd verloren naar een fotolocatie.

Overnachten in de bruidssuitte…

Beschikbaarheid

Het theehuis is op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag beschikbaar. De mogelijkheden en uw wensen worden graag in een gesprek met u doorgenomen.

Meer informatie over trouwen op een locatie naar keuze bij Gemeente Hof van Twente, of bel de gemeente tel. 0547-858585.

Meer weten? Neem contact met ons op.

Contact informatie:

De Hoestinkhof
Groepsaccommodatie,
B&B en Engels theehuis

Stationsweg 22A
7475 NN – Markelo (Hof van Twente)

Tel: 0547 361812
Email: info@hoestinkhof.nl