Groepsaccommodatie

Rust & Sfeer, ervaar Twente met vrienden, familie of collega’s

10 tweepersoonskamers, 9 douches en toiletten

In het achterhuis van de voormalige boerderij bevindt zich de groepsaccommodatie. U bent privé in de accommodatie aanwezig en alle 10 tweepers.kamers zijn voor uw gezelschap. Ook de huiskamer en het keukentje zijn privé tot uw beschikking. Hier kunt u samenzijn, er is een  TV , espressomachine en u bent er gezellig onder elkaar. Er zijn 5 kamers op begane grond, allen met eigen douche en toilet op de kamer. Hiervan zijn 3 kamers met 2 eenpers.bedden en 2 kamers met een tweepers.bed. Boven zijn ook 5 kamers, waarvan 2 kamers met eigen douche en toilet op de kamer , 1 kamer met privé douche en toilet naast de kamer en 2 kamers met gezamenlijk de douche en toilet op de gang.

Klik hier om de beschikbaarheid te checken, of neem telefonisch contact met ons op.

Terras – Tuin

Er is een ruime tuin met een eigen terras voor uw groep. Voor de kinderen is er een gazon om op te spelen. De grazende koeien kijken toe. De sfeer komt van de nostalgie van een statige boerderij die gebouwd is in 1888.

Ontbijt – avondmaaltijden

Het ontbijt* wordt door ons verzorgd, u kunt zo aanschuiven in het theehuis en u heeft geen corvee. Standaard ontbijt is bij de prijs inbegrepen, maar extra uitgebreid ontbijt in Engelse sfeer is op reservering ook mogelijk. Avondeten is ook mogelijk, Klik hier voor de maaltijdmogelijkheden. Lunch of lunchpakket? Andere wensen? Laat uw wensen weten, we denken graag met u mee.

*wilt u liever zonder ontbijt boeken, dat kan. bel of mail ons om de korting te vragen.

Klik hier voor de prijslijst 

Keuken

U beschikt over een keuken met 4-pits elektrisch kooktoestel,  vaatwasser, magnetron, koelkast en koffiezetapparaat (benodigde filters zijn aanwezig) Verder is de keuken natuurlijk voorzien van voldoende verdere benodigdheden zoals; bestek, kopjes, pannen enz. Ook keukendoeken, theedoeken en vaatdoekjes zijn aanwezig. Afwasmiddel, vaatwasmachinetabletten en afwasborstel zijn er ook al.

Bedden

De bedden zijn bij aankomst opgemaakt en handdoeken zijn aanwezig. Dit zit bij de prijs inbegrepen. Bij vertrek wel graag de bedden afhalen.

de-hoestinkhof-engels-theehuis-markelo-MVDK_20150630_0253

Ligging

De ligging in Twente op het platteland ± 3 km buiten Markelo tussen tal van monumentale boerderijen is zeer landelijk. Vanuit de groepsaccommodatie heeft u prachtig uitzicht over de glooiende akkers. Er is ruim voldoende parkeerplaats op eigen terrein.

Wat is er te doen in de omgeving?

Voor elk wat wils. Actief fietsen of wandelen. Het glooiende Markelose landschap heeft een verrassend afwisselend aanbod, heide – oude bossen – landgoederen en grazende koeien!

Cultuur opsnuiven bij in Markelo of Diepenheim. Bij een streekmuseum of galerie.

Met de kinderen….

klik hier voor meer uitgebreidere informatie.

Optie?

Geheel vrijblijvend kunt u een optie krijgen op de gewenste datum. Vult u onderstaand contact formulier in. Heeft u nog vragen? We horen graag van u.

Contact informatie:

De Hoestinkhof
Groepsaccommodatie,
B&B en Engels theehuis

Stationsweg 22A
7475 NN – Markelo (Hof van Twente)

Tel: 0547 361812
Email: info@hoestinkhof.nl