Bed and Breakfast

pensionschild

Er even tussenuit: gemoedelijk verblijf op een eenvoudige maar keurige kamer in een sfeervol verbouwde boerderij op het Twentse platteland. Heerlijk een paar dagen weg. Ontdek Markelo met z'n 5 heuvelen of Diepenheim met de 6 kastelen en ook de Sallandse Heuvelrug is niet ver weg. Slecht weer? Musea te over, kunst - historie - kristal/ zout/ brandweer musea.

 

Kamers

Er zijn 5 kamers beneden met douche en toilet op de kamer, 2 kamers boven met eigen douche en toilet op de kamer, 1 kamer boven met douche en toilet prive naast de kamer en 2 kamers welke samen douche en toilet delen op de gang. De meeste kamers hebben 2 eenpers.bedden en 2 kamers hebben 1 tweepers.bed.bednieuw

In de huiskamer kunt u verblijven om bv te lezen of TV te kijken, hier kunt u gratis koffie en thee maken. Er is de mogelijkheid een drankje te nemen uit de koelkast.
koelkastnieuwhuiskamer3

 

Het wandelroutenetwerk en het fietsknooppuntensysteem zijn volop in Twente uitgezet en eenvoudig vanaf de Hoestinkhof te beginnen. De Hoestinkhof is een startpunt in het Wandelroutenetwerk Twente. Er is dus keuze uit 4 bewegwijzerde wandelingen met verschillende lengtes vanaf 3,3 km. Even wandelen? In de kruidentuin en rozentuin is een expositie van keramiek objecten gemaakt door Carla Schrieken uit Goor en Jos Pol uit Delden. Even slenteren door de tuin en wie weet ziet u nog iets inspirerends staan. Ook is er een wandelroute van 7km (1,5 uur) naar de Kattenberg en de Schipbeek, Markelo is prachtig, kom en ontdek het zelf.  

 

Het is ook mogelijk om een Plate van de Dag ( inclusief toetje ) a euro 17,50 p.p. of theetafel in het theehuis te reserveren.

 

tips voor dagjes uit in de omgeving of leuke bezienswaardigheden. klik hier.

 

Kamerprijzen o.b.v. tweepers. bezetting 2015

 

Logies en ontbijt*

Kamer met douche en toilet

op de kamer

€ 74,- p.nacht

Kamer met D/T op de gang

€ 60,- p.nacht

Korting Eenpers.kamer

€ 15,- per nacht

Een verblijf van 1 nacht is alleen bij uitzondering mogelijk, indien de bezetting dit toelaat. 

*De kamerprijs is exclusief de gemeentelijke heffingen a € 1,50 p.p.p.n. .

Half pension is ook mogelijk, op reservering serveren wij een Plate van de Dag, inclusief toetje voor u. Prijs € 17,50 p.p. 

 Nieuw** arrangementen, klik hier voor meer informatie.

Realisatie: Remgro Webdesign