Algemene informatie

Het pension kan op 2 manieren tot uw dienst zijn:

 

Als groepsaccommodatie, privé aanwezig en de beschikking over alle kamers, de huiskamer en de keuken of

als Bed and Breakfast, het is een uniek stekje voor uw fiets- of wandelvakantie.


De rust die uitstraalt van de bomen en het uitzicht en de sfeer van de boerderij laat zich moeilijk in foto's en woorden vatten. Die zult u toch ook echt moeten komen ervaren. We ontvangen u graag!

 

uitzicht bomenbomen
Ligging

De ligging in Twente op het platteland ± 3 km buiten Markelo tussen tal van monumentale boerderijen is zeer landelijk. Vanuit het pension heeft u prachtig uitzicht over de glooiende akkers. Er is ruim voldoende parkeerplaats op eigen terrein.

sfeer

de rozentuin en kruidentuin bij het bakhuis geven de sfeer aan, samen met de nostalgie van een statige boederij die gebouwd is in 1888.
voorhuisbakhuis

Kamers

Daar waar eens de koeien stonden zijn nu 10 tweepersoonskamers. Er zijn 5 kamer boven en 5 kamers beneden, de meeste met douche en toilet op de kamer. De kamers zijn keurig, doch eenvoudig. In de gemeenschappelijke huiskamer, of buiten op het pensionterras kunt u gezellig zitten.
bednieuw 3nieuwhuiskamer2

Zakelijke bijeenkomst / meerdaagse vergadering

In de huiskamer kunt u in alle rust en beslotenheid vergaderen. Brainstormen in sfeer of uw teamspirit versterken. geschikt voor 8-15 personen.

Rogier en Diane Bokkinga

Hij als voormalig kraanmachinist en zij oud-laborante, hebben als sinds 1996 het rooi om gegooid. Niet verweg, maar gewoon in de streek waar ze zijn opgegroeid; Markelo en wel het beschermde dorpsgezicht Stokkum. De ouders van Rogier zijn hier begin jaren 80 begonnen met het leefbaar maken van boerderij Hoestink. Sinds 1988 zijn de eerste kamers en het ontstaan van De Hoestinkhof een feit. Het theehuis is er sinds 1996 en nu sinds 2005 runnen Rogier en Diane het geheel, zowel logies als theehuis. De passie over het huis, de streek en hun kijk op gastvrijheid, willen ze u graag laten ervaren. 

Wat is er nog meer te doen in de omgeving? klik hier voor tips.
koelkast
wifi

Realisatie: Remgro Webdesign