Theehuis

Het Engels theehuis is gebouwd in originele Twentse stijl, met houten gebinten en een rietendak. Het assortiment 'echte thee' is zeer uitgebreid, meer dan 60 theesoorten. U kunt er terecht voor een High tea, een Afternoon tea of een naar eigen idee vormgegeven Farmhouse tea ( zie theekaart ).

 

theehuisHet theehuis is ook geschikt voor het vieren van een feestje met een Highteabuffet of een hapje en een drankje ( zie feesten).

 

In de zomermaanden is het extra genieten in de schaduw van de oude eiken op het landelijke terras met uitzicht over de glooiende akkers. Het theehuis staat voor sfeer en kwaliteit. Tot rust komen onder het genot van een potje 'echte' theeterras.

 

Even wandelen? In de kruidentuin en rozentuin is een expositie van keramiek objecten gemaakt door Carla Schrieken uit Goor en Jos Pol uit Delden. Even slenteren door de tuin en wie weet ziet u nog iets inspirerends staan. Ook is er een wandelroute van 7km (1,5 uur) naar de Kattenberg en de Schipbeek, gratis af te halen in het theehuis. De Hoestinkhof is ook een startpunt in het Wandelroutenetwerk Twente. Er is dus keuze uit 4 bewegwijzerde wandelingen met verschillende lengtes vanaf 3,3 km. Markelo is prachtig, kom en ontdek het zelf.

 wifi

Realisatie: Remgro Webdesign