Iets te vieren

sfeerfeestOok voor het vieren van een feest is het theehuis geschikt. U kunt 30 tot 60 personen beneden ontvangen, evt. kunnen 30 personen extra op de theezolder zitten ( dus boven + beneden max 90 pers) De theetuin is groot genoeg voor alle gasten om samen buiten te zitten.

 

 

Overleg

Een sfeervolle en originele invulling is een Hightea-buffet, maar ook een persoonlijke invulling is mogelijk. We denken graag met u mee, zodat u een informele, goed verzorgde ontmoeting heeft met uw gasten en een mooie herinnering aan het feest overhoud.

 

Highteabuffet

koffie- en theebuffet ( 10 soorten)

Pasteibakjes met champignon-rundvleesragout, 3 soorten sandwiches, warme hartige bladerdeeghapjes.

Scones met jam, lemoncurd en room, Diverse cakes, shortbread koekjes, bonbons, worteltaart, aardbeitaart enz.

Kosten € 22,-p.p. Kinderen 3 tm 10 jr. € 15,-

Hartige aanvullingen zoals warme hartige taart of Wegdammerrib en rauwkostsalade en een dessertbuffet als afsluiting vormen het geheel tot een Eating tea, dit kost totaal € 37,50 p.p. 

Genoeg thee gedronken? Er kan ook een drankje bij de bar worden afgehaald. Pils, wijn, sap of frisdrank, we schenken het voor u in.  Tip; splits de hightea op in een zoet deel en een hartig deel. Bv. ontvangst met zoete deel en koffie- theebuffet. Na verloop van tijd een drankje schenken en het hartige deel van de hightea.

 

feestterras2Maarkels buffet

Rundvleessalade, rauwkostsalade, stokbrood met sausjes, wegdammerrib, saté, zalmfilet, snitsel, witlof Hamkaas en gekruide aardappelpartjes € 25,- p.p.

Nagerechtenbuffet

3 soorten ijs, bavarois, verse vruchten, bitterkoekjespudding, kwark en triffle € 7,50 p.p.

Geheel verzorgd inclusief onbeperkt drank*, Maarkels buffet en nagerechtenbuffet € 45,- p.p. 

 

Lunch arrangement

onbeperkt koffie-thee-melk- jus 'd orange op tafel en een etagère met mini broodje, eimuffin, clubsandwich en warme bladerdeeghapjes € 13,50 pp.

onbeperkt koffie-thee-melk- jus 'd orange op tafel en kop soep, diverse broodjes om zelf te smeren met hartig en zoet belegassortiment, krentebrood, beschuit e.d. zeg maar gerust Twentse lunchtafel  € 15,- p.p.

 

Actieve invulling Voor een familie, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest is er GPS-tocht, step-puzzeltocht of de Markelose spelen. via www.ultimateadventures.nl worden de sportieve onderdelen van het feest verzorgd. De verdere invulling van lunch, theetafel, koffie met gebak of diner wordt in overleg samengesteld.

 

Drankjes

Naast koffie en thee kunnen er ook drankjes geschonken worden. Wijn, sap, frisdranken, pils, binnenlands en buitenlands gedestileerd enz. Drankjes worden meestal door de gasten bij de bar afgehaald, dit om de informele sfeer te bevorderen. Bediening van drankjes is ook mogelijk, hier worden echter bedieningskosten voor in rekening gebracht.binnenfeest

 

Feestelijk arrangement All inn

inclusief onbeperkt drank, ontvangst kop koffie-thee met home made taart onbeperkt drankjes afhalen, 2 koude hapjes, 2 warme hapjes, afsluitingsdrankje of kop koffie. tijdsduur 3,5 uur € 22,50 p.p.

 

 

Groepen kunnen op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag of zaterdag de gehele dag of avond reserveren. Op zondag zijn groepen vanaf 17.00 uur welkom.

 

*bier, frisdrank, wijn en binnenlandsgedestilleerd. Gasten halen de drankjes af bij de bar.

Realisatie: Remgro Webdesign