Groepsaccommodatie

Ook als groepsaccommodatie is het een geschikte uitvalsbasis om te genieten van een gemoedelijk verblijf als familie of groep.  Privé in het pension aanwezig. Alle 10 tweepers.kamers voor uw gezelschap. Ook de huiskamer en het keukentje zijn privé tot uw beschikking. Hier kunt u samenzijn, u zult er zeker warme herinneringen aan over houden.

nieuwhuiskamer3nieuwhuiskamer 

Verzorging

Het ontbijt wordt altijd door ons verzorgd, u kunt zo aanschuiven en u heeft geen corvee. Standaard ontbijt is bij de prijs inbegrepen, maar extra uitgebreid ontbijt in Engelse sfeer is op reservering ook mogelijk. Avondeten is ook mogelijk, klik hier voor de mogelijkheden. Lunch of lunchpakket? Andere wensen? Laat uw wensen weten, we denken graag met u mee.

 nieuwhuiskamer2nieuwhuiskamer4

Bedden

De bedden zijn bij aankomst opgemaakt en handdoeken zijn aanwezig. Er zijn 5 kamers op begane grond allen met eigen douche en toilet op de kamer, waarvan 3 kamers met 2 eenpers.bedden en 2 kamers met een tweepers.bed. Boven zijn ook 5 kamers, waarvan 2 kamers met eigen douche en toilet op de kamer , 1 kamer met privé douche en toilet naast de kamer en 2 kamers met gezamenlijk de douche en toilet op de gang.
bednieuw 2bednieuw 3

 

Keukenkeuken

U beschikt over een keuken met vaatwasser, magnetron, koelkast en koffiezetapparaat (benodigde filters zijn aanwezig) Verder is de keuken natuurlijk voorzien van voldoende verder benodigdheden zoals; bestek, kopjes, pannen enz. Ook keukendoeken, theedoeken en vaatdoekjes zijn aanwezig. Afwasmiddel, vaatwasmachinetabletten en afwasborstel zijn er ook al.

 

Actief / arrangement

Er is voor elk wat wils in de omgeving te doen. 

Sportief; raften op de schipbeek, steppen door Markelo of solexrijden bijvoorbeeld. Kijk bv eens op www.ultimateadventures.nl of bel ons, we denken graag met u mee voor een passende acitiviteit. Klik hier voor kant en klare arrangementen.

Prijzen groepsaccommodatie klik hierpension

Realisatie: Remgro Webdesign